Om oss

Om oss

"Barnen älskar lådcykeln och vi använder den alltid för att lämna och hämta på förskolan."

Vi är en barnfamilj som har ersatt i stort sett alla våra bilresor med lådcykel. Vi ville komma ut och röra på oss mer istället för att sitta still i bilen, därför bestämde vi oss för att skaffa en lådcykel. Barnen älskar lådcykeln och vi använder den alltid för att lämna och hämta på förskolan. Barnen sitter säkert med bälte och, jämfört med cykelvagn, så är det lätt att prata med barnen och ha uppsikt över dem.

 

Vi intresserar oss mer och mer för att leva hållbart och det känns riktigt bra att kunna ersätta alla kortare bilresor med cykel. Vi laddar vår cykel med el från vindkraft och energin i batteriet räcker i upp till 6 mil på en laddning. Med samma energimängd kommer man ca 1 km med en bränslesnål bensin- eller dieselbil, så kallad "miljöbil".

 

Riktigt bra ellådcyklar, som tål att användas varje dag, kostar en del pengar, men nu finns en elfordonspremie som täcker upp till 10 000 kr (25 %) av inköpspriset. Vi köpte vår elcykel innan premien infördes men valde istället att sälja bilen och sparade in inköpspriset efter cirka 9 månader.

 

Vi är fantastiskt glada över att vi började cykla lådcykel, särskilt glada är barnen, därför startade vi Lådcyklist AB. Vi vill att fler ska upptäcka friheten och fördelarna med att cykla lådcykel, inte minst för miljöns skull.

 

Med vänlig hälsning

Karl-Mikael Steen, grundare Lådcyklist AB

Lådcyklist AB

 

Levererar lådcyklar från premiummärket Bakfiets.nl i Linköping och Norrköping.

KONTAKTA OSS

Klocksippevägen 20,

589 35 Linköping

0705-25 85 92

SAMARBETSPARTNER

 

Vi samarbetar med Gamla Enskede Lådcyklar som har lång erfarenhet av att sälja lådcyklar i Sverige.

www.ladcyklar.se

© Copyright. All Rights Reserved.